BejelentésSunrider Egészség harmónia
Tudatos táplálkozás, a hosszú élet titka!

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

A SportCaps® a Sunrider sportolóknak szánt termé­kei közé tar­to­zik, de ajánljuk minden fizikailag ak­tív embernek, és azok­nak is, akik csak egy­sze­rű­en egészségükkel törődnek. Ezek a termé­kek nem tartalmaznak szintetikus, vegyi ere­de­tű anya­go­kat, mesterséges ásványokat, vitamino­kat, ami­­no­­sa­­va­­kat vagy enzimeket.

A sportolóknak és az aktív életmódot folytató embereknek fo­ko­zott fizikai erőnlétre és állóképességre van szükségük. A SportCaps® az ő igényeik kielégítésére készült, de bárki szá­má­ra hasznos lehet, akinek több energiára van szüksége, és eh­hez könnyen fogyasztható, hatékony és mel­lékhatásoktól men­tes növényi táplálékot keres.  • Teljesen természetes; nem tartalmaz semmilyen mesterséges ada­lék­anyagot vagy sti­mulálót.
  • Nem tartalmaz guaranát, efedrát, ma huangot és hozzáadott kof­feint sem, amelyek köz­tudottan negatív mellékhatásokat okozhat­nak.
  • Tapasztalatok szerint jótékony hatással van az izmok működésére és a csontok ál­la­potára; elősegíti az izületek rugalmasságának meg­őr­zé­sét.
  • A szemizmok táplálása révén rendszeres fogyasztása javíthatja a lá­tást, és se­gít­het megőrizni a szem jó működését. Elengedhetetlen azok számára, akik a szem ál­landó megerőltetését igénylő munkát vé­gez­nek.
  • Általában nagy segítséget nyújt azok számára, akik sokat futnak, ugyanis a futás rend­kívül megerőlteti a térdizületeket, főleg azok ese­té­ben, akik még nem szok­tak hozzá hosszú ideje a rendszeres fu­tás­hoz.
  • Tapasztalatok szerint növeli a fizikai teljesítményt, és hozzájárul az izom­tömeg nö­ve­léséhez.Étkezési időben fogyasszon el öt kapszulát; intenzív vagy váratlanul nagy fizi­kai igénybevétel időszakában, illetve izületi és gerincproblémák jelentkezése esetén 8-10 kap­szulát.


Virágpor, szibériai ginszeng (Eleutherococcus senticosus), alfalfa, lu­cer­na, japán lucernakosz, tengeri moszat, csipkebogyó (Rosa laevigata), má­cso­nya (Dipsacus japonica), codonopsis-gyökér, cnidium-mag és szádor (Bosch­niakia glabra) felhasználásával nö­vényi zsela­tin­kapszu­lá­ban.


100 X 500 mg kapszula   Ár:14.320
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!